Blog

Aki szeretne bővebben is spirituális és érdekes, esetleg földön túli témákban olvasgatni az keresse bátran a Blog oldalam

Várlak szeretettel, hozzászólni lehet:)

Érdekességek

Hallottál már a 10.000.000-szoros napról?

A tibeti kultúrában a nagy Buddha napokat nevezik 10 milliószoros napoknak, évente 4 van ezekből. A kozmoszból érkező energiák ugyan úgy hatnak ránk, mint a hold, vagy a napsugárzás. Természetesen más-más módon. A tízmilliószoros nap azt jelenti, hogy egy évben néhány alkalommal tízmilliószorosan erősebbek a kozmoszból érkező támogató energiák. Ezeken a napokon különösen fontos (természetesen más napokon is), hogy gondolatainkat és érzéseinket minél pozitívabban tartsuk, mert ezek az energiák mindent felerősítenek nem csak a pozitív, hanem a negatív gondolati és érzelmi energiákat is egyaránt.

Ezeken a napokon, még ha nehéz is, csak is a pozitív elvárásainkra szabad koncentrálni arra, amit el akarunk érni.  Ha valaki erre képtelen, mert olyan lelki állapotban van, vagy bármi más dolog gátolja ebben, akkor legalább próbálja meg a negatív gondolatait mellőzni, (legalább ne gondold tovább, bármi is jut eszedbe) ezzel is segíteni Önmagát, és a földön élő embereket, állatokat, élőlényeket, hogy minél kevesebb negatív dolog születhessen.

Sokak számára nem új dolog, hogy Teremtők vagyunk mi magunk is. Hisz a gondolatok, főleg, ha érzelmekkel párosulnak, legyen az akár pozitív vagy negatív megvalósulnak. Ezért nagyon fontos, mit gondolunk, mit érzünk mit teszünk. Ne feledd Földünk lélegzik, él. Életünket, létünket neki köszönhetjük és gyermekeink, unokáink lakhelye is egyben. Küldj Földünknek gyógyító gondolatokat, szeretetet, pozitív energiát ezeken a napokon, de ne felejtkezz meg róla a hétköznapokon se. Ezzel is segíthetjük a földet ért negatív behatások enyhítését és a bolygó gyógyulását.

Tízmilliószoros napok 2017-ben:

 • Március 12. 
 • Június 9. 
 • Július 27. 
 • November 10.

Tízmilliószoros napok 2018-ban

 • Március 2.
 • Május 29.
 • Július 16.
 • Október 30.

Tízmilliószoros napok 2019-ben

 • Február 19.
 • Május 18.
 • Július 06.
 • November 18.

Tízmilliószoros napok 2020-ban

 • Március 9.
 • Június 5.
 • Július 24.
 • November 7.

Közhasználatra! 

Fogadalmak megtörése


az életünk és életeink során, gyakran teszünk fogadalmakat, kijelentéseket tudatosan vagy tudattalanul. Ezek mindaddig működnek, míg meg nem töröd, vissza nem vonod. Néha dühünkben, fájdalmunkban, vagy éppen szerelmes állapotunkban elhangzanak azok a mondatok amik később akadályozzák egy vágyott dolog megvalósulását. Korlátoznak a kiteljesedésben, fejlődésben.

 Általában az emberek ezekre már nem is emlékeznek, de ha még is, nem gondolják, hogy éppen ezek okozzák a sikertelenséget. Pl. ha valaki elválik a házastársától, de még dühös, sértett, tele fájdalommal, és érzéssel a lelkéből kimondja " soha többet nem akarok házasodni" nem is gondolja micsoda butaságot tett ezzel a kijelentésével. Aztán évek múlva, mikor még mindíg egyedül van, vagy épp pár sikertelen kapcsolat után, nem érti miért történik mindez vele. Hát pont azért mert ezt kívánta...., nem akart szoros kapcsolatot.

Mit tehetsz hogy ezeket a tudatos, vagy tudattalan kimondott szavakat és azok hatásait megtörd? 

Az alábbi szöveget akár havonta egyszer elmondanod. Ha tudod egy kis szertartás keretében gyertya, zene stb.., de a legfontosabb, hogy hangosan és lélekből, azaz érzéssel és hittel olvasd fel. łgy mindig megtörésre kerül minden olyan dolog, melyet akár dühödben, akár csak egy beszélgetés alkalmával kimondtál. Ezzel létrehozva átkokat, fogadalmakat magunkra, vagy másra.

 

A fogadalom megtörést 3x olvassuk fel egymás után mély hittel és átéléssel. 

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés
Jóslás és Sorselemzés